Dak & Zinkwerk

Uw specialist in dakbedekking

 


Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van zowel zinken, bitumineuze en EPDM dakbedekking.

Dakbedekking is een beschermende laag die op een plat of hellend dak wordt aangebracht, om dit waterdicht, sneeuwdicht en tochtvrij te maken.

Platte daken vragen een geheel waterdichte bedekking. Bij hellende daken moeten de bedekkingselementen afwaterend zijn aangebracht, dat wil zeggen het water dient er vanaf te lopen zonder naar binnen te dringen, het dak is in letterlijke zin niet waterdicht. Verder is het van belang dat de dakbedekking dampdoorlatend is. Is dat niet het geval, dan dient er aan de binnenkant van de dakconstructie een damp remmende laag te worden aangebracht om te verhinderen dat woonvocht in de constructie dringt en condensatie veroorzaakt. Uiteraard kunnen wij uw dak ook voorzien van isolatie volgens de hedendaagse normen.

De dakbedekking moet liefst onbrandbaar, bestand tegen atmosferische invloeden, licht van gewicht zijn, alsmede weinig onderhoud vragen. Wanneer de platte daken als terras worden gebruikt, worden aan de dakvloer speciale eisen gesteld. Dakbedekking is in meerdere kleuren te verkrijgen zoals zwart, grijs, rood, groen, of wit.

Ook de mogelijkheden voor een vegetatiedak zijn met ons te bespreken.
Neem gerust contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte